Nu ook op congressen!

geplaatst in: Geen categorie | 0

Zomaargasten speelt steeds vaker op congressen. Zo staan wij deze maand bij de Woonbond om te spreken met velerlei huurders en komen we naar het congres van de KNB, waar gevierd wordt dat de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie 175 jaar bestaat. Ook daar zullen wij opnieuw op zoek gaan naar de verhalen die de medewerkers, collega’s, buren, vrienden en andere betrokkenen tot mens maken. De drijfveren en idealen, de onbekende geschiedenissen, de stille dromen, allemaal komen ze aan bod. Om uiteindelijk weer te concluderen dat in ieder mens een verhaal schuilt en dat niemand zomaar iemand is.

Mocht u ook interesse hebben in Zomaargasten op uw congres, neem dan gauw contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

 

Geef een antwoord